Wat jij kunt doen bij het projectenbureau

De projecten die jij gaat aanpakken zijn complex, met maatschappelijke en politieke componenten. Denk aan het nieuwe zwembad, integrale kinderopvang en het duurzaamheidsvraagstuk. Jij luistert naar verschillende belangen, zorgt voor heldere communicatie en bewaakt budget en planning. Naast het ontwikkelen van de stad en jezelf, werk je ook mee aan de verdere groei van het projectenbureau. Binnen de gemeente is onze afdeling nog relatief nieuw. Er is dus veel ruimte om jouw stem te laten horen om onze manier van werken nog gestructureerder te maken.

Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Samen komen we namelijk verder. Met projectmanagers met jaren ervaring binnen de gemeente, en met mensen zonder gemeentelijke ervaring die met een frisse blik impact maken. Hier mag je leren en groeien. We horen heel graag jouw ideeën.

Waarom bij de gemeente Zoetermeer?

Om meer dan 125 duizend inwoners te voorzien in hun behoeften, werken we elke dag aan een kleurrijker, duurzamer en toegankelijker Zoetermeer. Vandaag zijn veel van onze projecten nog gericht op stedelijke ontwikkeling, maar ook projecten rondom onderwijs, verkeer, groen en sport gaan in de toekomst deel uitmaken van ons portfolio.

 

Functies bij het projectenbureau

Binnen het projectenbureau zoeken we vaak naar projectmanagers met weinig tot veel ervaring die breed inzetbaar zijn, projectbeheersers en projectassistenten. Bekijk vooral de openstaande vacatures.