Dheeraj Moelchand van Esbroeck

Contractmanager ICT

Als Contractmanager bij de gemeente ervaar ik mijn werk als veelzijdig. Je neemt als contractmanager deel in projectteams met collega’s van verschillende vakafdelingen. Je adviseert over strategische partners van de gemeenten maar neemt ook deel aan de uitrol van nieuwe laptops. De diversiteit aan projecten en vakgebieden zorgt voor een interessant speelveld waar altijd wel iets in gebeurt. Het werken binnen de dynamische wereld van de gemeente maakt het werk uitdagend en erg interessant!

Collega’s

Ik ben nu enkele jaren werkzaam binnen de Gemeente Zoetermeer. Wat mij direct is opgevallen is de bevlogenheid en professionaliteit van mijn collega’s. Ik ben midden in de periode van Corona begonnen. Ondanks het thuiswerken voelde ik mij erg welkom en dat is best knap! Ik vind onze informele en toegankelijke organisatie dan ook erg fijn. Het hoge kennisniveau en de fijne collega’s zorgen ervoor dat ik het beste uit mijzelf haal.

Organisatie

In IT landschap gebeurt er veel en de ontwikkelingen op het gebied van Data, Security en Cloud volgen elkaar razendsnel op. Het samenbrengen van deze dynamische wereld met de inkoop/contractmanagement organisatie is mijn doel en streven. De autonomie en het vertrouwen dat ik krijg om invulling te geven aan mijn functie vind ik dan ook erg prettig.

De diversiteit aan werkzaamheden, de dynamische wereld en fijne collega’s zorgen ervoor dat ik mij werk met plezier uitvoer. Ik ben blij met de bijdrage die ik kan leveren aan de organisatie!