Over ons

Zorgen voor de inwoners

125.000 inwoners. 125.000 individuen die allemaal hun eigen wensen en behoeften hebben. Als gemeente spelen we daar zo goed mogelijk op in. We zorgen er ook voor dat Zoetermeer een prettige samenleving is en blijft, voor iedereen. Daarom hebben we veel ruimte voor medewerkers die hart hebben voor de stad én voor mensen.

Wat jij kunt doen

Ben jij een gezinscoach of klantmanager Wmo? Veiligheidskundige of zorgfraude-expert? Weet jij alles van schuldhulpverlening, jobcoaching of handhaving? Zoetermeer heeft mogelijkheden voor je. Van de vraag hoe we ervoor zorgen dat de inwoners kunnen rekenen op goede zorg en inkomensondersteuning als dat nodig is tot het handhaven van regels en gemaakte afspraken.

Meer weten?

Bekijk dan een aantal voorbeelden van ons werk of lees de verhalen van onze medewerkers. Of zie je jouw nieuwe baan al staan bij onze vacatures?

Wat we bijvoorbeeld doen

Sport is belangrijk voor gezondheid en leefbaarheid. Van schoolsporttoernooien, fittesten voor senioren tot de Nationale Sportweek en het Sportgala, we zien sport als een krachtig verbindend element in onze samenleving.

Dit is een coöperatie waar startende ondernemers werken met behoud van uitkering of parttime ondernemen. Hier kunnen zij met elkaar sparren. Zo helpen we mensen om hun dromen waar te maken. Met aandacht, want dat werkt.