Wat jij kunt doen bij I&A

Om inwoners, IT en organisatie bij elkaar te brengen, ben je niet alleen maar bezig om systemen in de lucht te houden. Jij draagt eraan bij dat iedereen nieuwe technologie snapt en ermee kan werken. Daarom werk je nauw samen met alle vakafdelingen. Wij kijken goed naar jouw kracht en waar jij energie van krijgt. Dat betekent ook het volgen van trainingen en opleidingen, zodat jij jezelf en de gemeente vooruithelpt.

Vind jij de antwoorden op de vragen van morgen? Dat kan als je bij Informatie & Automatisering (I&A) komt werken. Bij ons kan jij je bezighouden met informatiemanagement, cybersecurity, Business Intelligence en de optimalisatie van werkprocessen. Kom experimenteren, onderzoeken en oplossen. Daarin bieden wij de ondersteuning om je werk uit te voeren en jezelf verder te ontwikkelen. Bouw aan de digitale transformatie van de stad, en aan jezelf.

In onze digitale infrastructuur willen we vooruitlopen en daar hebben we jou voor nodig. I&A bestaat uit ongeveer 100 medewerkers die allen hun best doen voor het bieden van de beste dienstverlening. De collega’s zijn verdeeld over de teams: Automatisering, Functioneel beheer, Advies en Projecten, Informatiebeheer. Maak jij met ons het verschil voor inwoners en organisatie?

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij I&A

Inhoudelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!  

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.