Wat jij kan doen bij beleid

Wij richten ons op een goede dienstverlening voor de Zoetermeerders. Hierin speel jij een sleutelrol. Je luistert naar wat er speelt in de wijken en zoekt passende manieren om de inwoners te helpen. Welke vraag er ook wordt gesteld, jij zorgt voor een antwoord.

Veel van de sociale uitdagingen, vragen om inbreng van andere disciplines en een frisse zienswijze. Breng dus vooral nieuwe perspectieven en ideeën met je mee. We kunnen niet wachten hoe jij het verschil gaat maken voor onze inwoners en de organisatie.

Meer dan 127.000 inwoners zijn meer dan 127.000 mensen waar jij voor klaar staat wanneer je voor het sociaal domein werkt. Hier krijg je alle handvatten om gezonde wijken te creëren. Om problemen op te lossen en vooral te voorkomen. Luister naar onze inwoners, wees betrokken en biedt mensen de steun die ze nodig hebben.

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij Sociaal Domein

Sociale contacten

Wij stimuleren laagdrempelige samenwerking en sociale betrokkenheid. De inrichting van ons Stadhuis is licht, ruimtelijk opgezet en nodigt uit tot samenwerking en ontspanning. Van open werkplekken, loungeruimtes, stilteruimtes, gebedsruimte en kolfkamer, tot het vergadercentrum met de modernste faciliteiten, passend voor iedereen.

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Bouw met ons mee. Aan de stad, aan jezelf!