Het managementteam (MT) is collectief verantwoordelijk voor de gang van zaken van de hele organisatie. Het MT bestaat uit afdelingshoofden en een aantal teammanagers. In het directieteam (DT) zitten de algemeen directeur (gemeentesecretaris), 2 concerndirecteuren en de concerncontroller. Het DT wordt ondersteund door het directiesecretariaat.

Concerncontrol is verantwoordelijk voor het ‘in control’ zijn van de organisatie. Onze controlvisie kun je samenvatten als “Controle is goed, maar vertrouwen is beter”. Daarbij willen we wel weten dat we terecht vertrouwen op de mensen, de systemen en de procedures en processen. We voeren ook verbijzonderde interne controle uit. Hier kunnen we mee aantonen dat de gemeente rechtmatig handelt. 

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij Directie & Concerncontrol

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om impact te maken. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Ook bouwen aan de stad en aan jezelf?