Bedrijfsvoering

Vinden, binden en boeien van bevlogen medewerkers

Bij P&O creëren wij de voorwaarden voor bevlogen mensen in een inclusieve organisatie. Het allerleukste van mijn werk is dat ik bij kan dragen aan het vinden, binden en boeien van bevlogen collega's die samen met ons bouwen aan de stad.

Bedrijfsvoering
IT

Ik had niet verwacht dat mijn carrière op deze manier zou verlopen

Gemeente Zoetermeer biedt de ruimte om je werk in te richten zoals jij dat wilt en om je te ontwikkelen op je eigen interesses. Zo ben ik vanuit een achtergrond als Fysiotherapeut via verschillende functies bij het Sociaal Domein, nu Informatiemanager Digitale Dienstverlening.

Bedrijfsvoering
Bestuursondersteuning

Boeiende dynamische wereld

Als bestuursadviseur ziet geen dag er hetzelfde uit. Ik ben het aanspreekpunt voor de burgemeester voor openbare orde en veiligheid, zijn belangrijkste portefeuille. Geen situatie is hetzelfde waardoor we als organisatie steeds moeten meebewegen en zoeken naar een passende oplossing. Deze dynamiek vind ik heel boeiend en maakt het werk voor mij iedere dag weer uitdagend.

Fysiek domein
Juridisch

Ik ben van betekenis voor de stad waar ik met plezier ben opgegroeid!

Als Jurist Grondzaken ervaar ik mijn werk als zeer uitdagend. Het werken binnen een politiek dynamische omgeving vergt dat je meebeweegt met wat er speelt in de samenleving. Dat maakt het werk erg interessant.

Bedrijfsvoering
IT

Hier kan ik mijn creativiteit kwijt

Als communicatieadviseur voor het Dutch Innovation Park werken we in teamverband aan verschillende, toffe projecten, kan ik hierin mijn creativiteit kwijt en heb ik plezier in het doen van mijn werkzaamheden.

Griffie

In het hart van de democratie

Werken in het hart van de Zoetermeerse democratie met een geweldig team. Dat is wat het werken bij de griffie zo leuk maakt!

Bedrijfsvoering
Fysiek domein

De charme van Zoetermeer

Je kan met hele fijne mensen aan hele mooie opgaven werken. We zijn voor maatschappelijke opgaven oplossingen aan het bedenken. Dat vind ik heel gaaf en geeft een ander perspectief dan werken voor een marktpartij. Dat is de charme van Zoetermeer.

Bedrijfsvoering
IT

Vrijheid om zelf mijn werk en werktijden in te delen

Werken bij gemeente Zoetermeer is voor mij fantastisch, omdat ik veel vrijheid heb om mijn werk zelfstandig te plannen, kansen krijg om mezelf te ontwikkelen en de flexibiliteit heb om vanuit huis te werken. Bovendien heb ik fijne collega's en dat maakt het werk nog leuker!

Zorg & JGH
Sociaal Domein

Dat ik alles op de fiets kan doen, vind ik echt een cadeautje

Ik ben geboren en getogen in Zoetermeer. Werken in de stad waar je woont, vind ik ideaal. Wij hebben de beschikking over dienstfietsen en die gebruik ik voor mijn huisbezoeken.

Sociaal Domein

De stad en haar inwoners zien groeien en bloeien

Wat mij gelukkig maakt is dat ik een bijdrage kan leveren aan het welzijn van de Zoetermeerse maatschappij. Dit door te doen wat ik leuk vind en de steun te krijgen mijzelf verder te ontwikkelen.

Bedrijfsvoering
IT

De diversiteit aan werkzaamheden en fijne collega’s zorgen voor veel werkplezier!

Als Contractmanager bij de gemeente ervaar ik mijn werk als veelzijdig. Je neemt als contractmanager deel in projectteams met collega’s van verschillende vakafdelingen. Het werken binnen de dynamische wereld van de gemeente maakt het werk uitdagend en erg interessant!

Bedrijfsvoering

Zoetermeer is van ons allemaal!

Nieuwe plannen voor de gemeente maken we niet alleen in het Stadhuis. Door in gesprek te gaan met inwoners en organisaties/instellingen in de stad, verkennen we draagvlak, halen we wensen en ideeën op om zo onze plannen te verbeteren. Hierbij is goede communicatie onmisbaar!