Maak jij het verschil in een mensenleven? Als derde grote stad van Zuid-Holland heeft Zoetermeer een groot aantal inwoners waar jij voor klaar staat wanneer je voor de afdeling sociaal domein werkt. Hier krijg je alle handvatten om te zorgen voor een socialere stad. Waar we met elkaar problemen oplossen en vooral voorkomen. Je luistert naar inwoners, bent betrokken en biedt mensen een steuntje in de rug. In jouw werk voel je feilloos aan wanneer maatwerk nodig is, wanneer je op moet staan om de inwoners te helpen. Bouw met ons aan een sociale stad, en aan jezelf.

Werken bij Sociaal Domein Zoetermeer

Wat jij kunt doen bij Sociaal Domein

Wij werken hard voor een goede dienstverlening aan de inwoners. Hierin speel jij een sleutelrol. Je luistert naar wat er speelt in de stad en zoekt passende manieren om inwoners te helpen. Welke vraag ook wordt gesteld, jij zorgt dat er een antwoord komt. Of het nou gaat om schuldhulpverlening, toegankelijkheid of passende zorg.

Werk jij hier straks aan mee?

Energie

Binnen het Sociaal Domein houden wij ons bezig met uiteenlopende projecten. Energiearmoede is daar één van en is in het leven geroepen om huishoudens met een inkomen net boven het sociaal minimum te compenseren voor de hoge energieprijzen.

Wmo

Bij het team Wmo zorgen wij ervoor dat de inwoners van gemeente Zoetermeer toegang krijgen tot de juiste en passende zorg. Bij het selecteren van de voor hen benodigde voorzieningen spelen juridische, sociaal-medische, ergonomische en bouwkundige afwegingen een rol.

Waar kan jij op
rekenen als je werkt
bij gemeente Zoetermeer

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen. 

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad. 

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.