Wij zijn een multidisciplinair team van onder andere bodes, portefeuillemanagers, assetmanagers, servicedeskmedewerkers, adviseurs en specialisten. De afwisseling in taken en collega's maakt dat we een gezellig en levendig team zijn. Elke dag brengt weer een andere dynamiek. De rode draad is dat we met elkaar streven naar het beste resultaat in een sfeer waar we elkaar helpen om het werk makkelijker en beter te maken.

Bij Vastgoed beheren wij de vastgoedportefeuille van gemeente Zoetermeer. Deze beslaat rond de 260 objecten. Hierbij moet je denken aan schoolgebouwen, kantoren, musea, bibliotheken, sportcomplexen en zwembaden. Naast vastgoedexploitatie zijn we verantwoordelijk voor het administratief, juridisch en technisch beheer van de portefeuille. We onderhouden en beheren ook zo’n 170 pompen en gemalen. Tot slot, organiseren wij de facilitaire zaken voor ons Stadhuis en andere panden. De afdeling bestaat uit ongeveer 100 collega’s. Samen zorgen we voor een optimaal maatschappelijk en financieel rendement van het gemeentelijk vastgoed.

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij Vastgoed

Sociale contacten

Wij stimuleren laagdrempelige samenwerking en sociale betrokkenheid. De inrichting van ons Stadhuis is licht, ruimtelijk opgezet en nodigt uit tot samenwerking en ontspanning. Van open werkplekken, loungeruimtes, stilteruimtes, gebedsruimte en kolfkamer, tot het vergadercentrum met de modernste faciliteiten, passend voor iedereen.qua.

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben je altijd op de hoogte van onze nieuwste vacatures!