Wat jij kunt doen bij Stedelijke Ontwikkeling

Je werkt hier aan beeldbepalende gebiedsontwikkelingen, je ziet jouw werk overal in de stad terug. Denk aan De Entree en het Dutch Innovation Park. Met samenwerkingspartners op het gebied van wonen, werken, onderwijs, verkeer, groen en sport, druk jij je stempel op het Zoetermeer van nu en de toekomst. Laat je kennis en ervaring spreken. Vertel ons jouw langetermijnvisie voor de stedelijke ontwikkeling van Zoetermeer. Je hoeft het natuurlijk niet alleen te doen. Samen komen we namelijk verder. Want hoewel de opgaven groot zijn, zijn de lijnen bij ons wel kort. We kunnen niet wachten om te ervaren hoe jij het verschil gaat maken voor onze inwoners en het uiterlijk van de stad.

Werken aan de fysieke vernieuwing en herinrichting van de stad. Maar ook aan verduurzaming en energietransitie. Bij onze binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen kijk je niet alleen naar de stenen, maar juist ook naar de inwoners. Dat vraagt om creatieve en praktische denkers. Leg jij de verbinding tussen inwoners, ondernemingen en instellingen, ontwikkelaars, politiek en bestuur? Laat jouw vernieuwende visie los op de stad. Bouw aan de stad Zoetermeer, én aan jezelf.

Duurzaam & Groen

Onze stad wil ook in de toekomst een prettige en gezonde stad zijn waar inwoners kunnen genieten van hun leefomgeving; een natuurrijk en groen Zoetermeer en een CO2 neutrale stad in 2040. Hiervoor maakt Zoetermeer in de stad en regio actief groene en duurzame afspraken via Green Deals om lokale en regionale initiatieven van marktpartijen, maatschappelijke organisaties, woningcorporaties en inwoners te kunnen realiseren.

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij Stedelijke Ontwikkeling

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Een gunstige cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.