Bij inkomen en zekerheid werken ongeveer 135 collega’s. De sfeer is gemoedelijk en collega’s zijn altijd bereid om een nieuwe collega in te werken en op weg te helpen. Het is soms aanpoten, maar we zorgen er met elkaar voor dat er ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. Wij werken deels thuis en deels op kantoor. Ons belangrijkste doel is om de inwoners van Zoetermeer te ondersteunen op weg naar zelfredzaamheid, zelfontplooiing en onafhankelijkheid.

Meer dan 127.000 inwoners zijn meer dan 127.000 mensen waar jij voor klaar staat wanneer je voor het sociaal domein werkt. Hier krijg je alle handvatten om gezonde wijken te creëren. Om problemen op te lossen en vooral te voorkomen. Luister naar onze inwoners, wees betrokken en biedt mensen de steun die ze nodig hebben.

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij Inkomen & Zekerheid

Sociale contacten

Wij stimuleren laagdrempelige samenwerking en sociale betrokkenheid. De inrichting van ons Stadhuis is licht, ruimtelijk opgezet en nodigt uit tot samenwerking en ontspanning. Van open werkplekken, loungeruimtes, stilteruimtes, gebedsruimte en kolfkamer, tot het vergadercentrum met de modernste faciliteiten, passend voor iedereen.

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je krijgt een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Maak een jobalert aan en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures!