Heb jij het in je om onze grootschalige projecten in goede banen te leiden? Bij ons werk je projectmatig voor verschillende vakafdelingen van de gemeente. Van gebiedsontwikkelingen tot sociale innovaties, één iemand bewaakt het overzicht, planning en budget. Ben jij die verbindende factor? Dan bieden wij je een plek om uitdagende projecten te managen. Om samen te leren wat werkt en zo onze afdeling en organisatie te verbeteren. Jij krijgt de vrijheid, middelen en ontwikkelmogelijkheden om het écht zelf te gaan doen. Bouw met ons verder aan projectmatig werken, en aan jezelf.

Wat jij kunt doen bij het Projectenbureau

De projecten die jij gaat aanpakken zijn vaak complex, met maatschappelijke en politieke componenten. Jij luistert naar verschillende belangen, zorgt voor heldere communicatie en bewaakt budget en planning. Naast het ontwikkelen van de stad en jezelf, werk je ook mee aan de verdere ontwikkeling van het Projectenbureau. Wij bieden ruimte om jouw stem te laten horen en onze manier van werken nog gestructureerder te maken.

De Entree

Hier begint Zoetermeer. De ontwikkeling van een omgeving om te wonen, werken en actief te genieten. Ben jij nieuwsgierig naar waar we nu staan in deze grootschalige gebiedsontwikkeling, neem dan een kijkje op de pagina van De Entree. De wijk wordt gekenmerkt door goede bereikbaarheid en ligging ten opzichte van bijvoorbeeld werkgelegenheid, het OV en aantrekkelijke (vrijetijd)voorzieningen. In de groene openbare ruimten kan je volop wandelen, sporten of buren ontmoeten. Daarbij kijken wij ook naar de toekomst en ontwikkelen we Entree tot een duurzame en klimaatbestendige wijk.  

Waarom bij de gemeente Zoetermeer?

Om 127.000 inwoners te voorzien in hun behoeften, werken we elke dag aan een kleurrijker, duurzamer en toegankelijker Zoetermeer. Vandaag zijn veel van onze projecten nog gericht op gebiedsontwikkelingen. In de toekomst gaan projecten over bijvoorbeeld onderwijs, ict, groen en sport veel meer deel uitmaken van ons portfolio.

De Binnenstad

De Binnenstad is in beweging! De komende jaren werken we verder aan een levendige en aantrekkelijke binnenstad. Een binnenstad waar genoeg te doen is en waar mensen prettig kunnen werken en wonen. Neem een kijkje op de website van de Binnenstad om te zien aan welke bouw- en ontwikkelprojecten we nu werken.  

Waar kan jij op
rekenen als je werkt
bij het Projectenbureau

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.