Zoetermeer is een fijne stad om te wonen en te verblijven. En dat willen we zo houden. Daarom letten we op zaken die de veiligheid en leefbaarheid kunnen verstoren. Het team OOV houdt zich bezig met de beleidsvorming en bestuursondersteuning ten aanzien van de veiligheid en openbare orde in de stad Zoetermeer. Binnen OOV is ook het team Handhaving ondergebracht dat als taak heeft toezichthouden op de openbare ruimte en de leefbaarheid van Zoetermeer. Meer over team Handhaving: www.zoetermeer.nl/handhaving

Wij zijn een hechte afdeling waar relativeringsvermogen soms nodig is en veel met elkaar gedeeld en gelachen wordt.

De afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving (VVH) bestaat uit 2 teams: het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) en team Openbare Orde en Veiligheid (OOV). Team VTH is een uitvoeringsgericht team. Dit team is verantwoordelijk voor de uitvoering van wettelijke taken ten aanzien van vergunningverlening, het houden van (bouw)toezicht en de juridische handhaving van het overtreden van wet- en regelgeving binnen de fysieke leefomgeving.

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij VVH

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan een krachtige stad én aan jezelf!

Hecht team

Ons team is heel hecht en biedt ruimte om lief en leed met elkaar te delen. Collega's zijn er voor elkaar in weer en wind. Je wordt opgenomen in een groep waar de onderlinge betrokkenheid groot is. Iedereen heeft hetzelfde doel en samen klaren wij de klus!

Gunstige cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures!