Een groot deel van Zoetermeer is tientallen jaren geleden gebouwd en dat vraagt om ‘groot onderhoud’. Daar werken we hard aan. Maar Zoetermeer denkt ook na over hoe de stad er in 2040 uit moet zien. De komende jaren bouwen we veel woningen. We spelen in op klimaatverandering, de energietransitie en op een duurzame en groene inrichting van de stad. We vinden het belangrijk om onze inwoners een stem te geven bij deze ontwikkelingen. Bij Stadsbeheer werk je aan de kwaliteit van de leefomgeving, voor alle mensen die in Zoetermeer wonen, werken of ons bezoeken. Dat is waardevol!

Werken bij Stadsbeheer is leuk en interessant, want je ziet met eigen ogen hoe de stad zich ontwikkelt en steeds mooier wordt. Maar werken bij ons is ook goed voor jouw eigen ontwikkeling! Wij belonen zelfstandigheid, probleemoplossend vermogen en initiatief met veel mogelijkheden voor cursussen of opleidingen. Ook geven we je de ruimte om over de grenzen van je vak of de organisatie heen te kijken. Sterker nog: daar zullen we je toe stimuleren.

Bij Stadsbeheer werken we aan het beheer en onderhoud van Zoetermeer en daardoor aan het ‘buitengeluk’ van de inwoners en bezoekers van Zoetermeer. De stad kan niet zonder onze doorlopende aandacht als het gaat om een goed ingerichte openbare ruimte die bovendien veilig, schoon en duurzaam is. Heb jij innovatieve ideeën en energie om aan de stad én aan de toekomst te werken?

Maatschappelijke ontwikkelingen en de toenemende complexiteit van projecten hebben gevolgen voor de manier waarop we werken. Zo maken we steeds meer gebruik van data bij planningen en beslissingen. We experimenteren, innoveren, denken breed en zoeken nieuwe vormen van samenwerking: met collega’s van andere afdelingen, het bestuur en de markt. Vanuit de clusters pakken we het onderhoud en projecten integraal op. Zo bereiden we de stad voor op een mooie toekomst.

Waar kan jij op rekenen als je werkt bij Stadsbeheer

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures.