Vind hier jouw plek om bij te dragen aan een sterke organisatie. Want als gemeente zorgen we niet alleen goed voor de stad en onze inwoners, juist ook onze eigen organisatie en medewerkers moeten kunnen floreren en groeien. Om zo te werken aan het waarmaken van de grootse ambities van Zoetermeer en die van jezelf.

Werken aan de organisatie

Wat jij kunt doen bij de interne organisatie

Jij helpt ons met het gezond houden van de organisatie. Van communicatie tot aan financiën. Samen leggen we de basis van de gemeente, zodat alle afdelingen zich volledig kunnen inzetten voor onze inwoners.

Wij staan open voor jouw ideeën om onze interne bedrijfsvoering netjes op orde te houden. En om te experimenteren met nieuwe dienstverleningsconcepten. Wij zorgen ervoor dat jij de middelen krijgt om te bouwen aan de stad, aan de organisatie, en aan jezelf.

Waar kan jij op
rekenen als je werkt
bij gemeente
Zoetermeer

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Kom samen bouwen! Aan de stad, aan jezelf