Wil jij werken aan de fysieke vernieuwing en herinrichting van Zoetermeer? Jouw werk draagt ook bij aan regionale en landelijke ontwikkelingen zoals het verlichten van de druk op de woningmarkt. Maar ook verduurzaming en de energietransitie. In de grootschalige binnenstedelijke gebiedsontwikkelingen kijk jij niet alleen naar de stenen, maar juist ook naar de bewoners. Leg jij de verbinding tussen inwoners, marktpartijen, politiek en bestuur? Laat jouw vernieuwende visie los op de stad. Kom samen bouwen. Aan de stad, aan jezelf.

Werken bij het Fysiek Domein

Samen bouwen.
Aan de stad, aan jezelf.

Laat je kennis en ervaring spreken. Vertel ons jouw langetermijnvisie voor het ruimtelijk domein van Zoetermeer. We kunnen niet wachten om te ervaren hoe jij het verschil gaat maken voor de inwoners en het uiterlijk van de stad. Als stad hebben we onszelf voortdurend moeten vernieuwen en dat doen we nog steeds. Dat brengt complexe vraagstukken op het gebied van stadsontwikkeling, openbare ruimte, duurzaamheid en veiligheid met zich mee. Vraagstukken waarbij we boven alles rekening houden met de impact op de levens van onze inwoners.

Werk jij hier straks aan mee?

Duurzaam & Groen

Onze stad wil ook in de toekomst een prettige en gezonde stad zijn waar inwoners kunnen genieten van hun leefomgeving; een natuurrijk en groen Zoetermeer en een CO2 neutrale stad in 2040. Hiervoor maakt Zoetermeer in de stad en regio actief groene en duurzame afspraken via Green Deals om lokale en regionale initiatieven van marktpartijen, maatschappelijke organisaties, woningcorporaties en inwoners te kunnen realiseren.

Waar kan jij op
rekenen als je werkt
bij gemeente
Zoetermeer

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Plaats- en tijdonafhankelijk werken

Jij krijgt de flexibiliteit om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past. Afhankelijk van je functie kun je thuiswerken en bieden wij hier de nodige faciliteiten voor. Je ontvangt daarvoor een thuiswerkvergoeding van €3,- per dag en passende thuiswerkvoorzieningen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Maak een jobalert aan en bouw mee!