Als afdeling Publieksplein beantwoorden wij iedere (aan)vraag via de website, telefoon, social media of aan de publieksbalie in het Stadhuis. De afdeling bestaat uit 3 teams; Belastingen, Burgerservicepunt en Gemeentelijk Informatiepunt. Wij werken hard voor een goede dienstverlening voor iedere inwoner, bezoeker of organisatie in Zoetermeer.

Zet je in voor een goede dienstverlening

Om de gemeente en de inwoners dichter tot elkaar te laten komen richten we ons op goede dienstverlening. Vol ambitie om het leven in Zoetermeer nog prettiger te maken. Welke vraag er ook wordt gesteld, jij zorgt dat er een antwoord komt.

Werk jij hier straks aan mee?

Als afdeling Publieksplein staan wij voor goede informatie en e-dienstverlening op www.zoetermeer.nl. Producten en diensten van de gemeente zijn digitaal waar kan, en persoonlijk waar nodig. Op deze afdeling kun je de gemeentelijke dienstverlening naar een hoger plan tillen. Het team bestaat uit adviseurs, specialisten, coördinatoren en uitvoerend medewerkers. We dragen allen bij aan een goede sfeer en sterke onderlinge binding.  

Waar kan jij op
rekenen als je werkt
bij Publieksplein

Grootstedelijke uitdagingen

Zoetermeer is een gemeente met grootstedelijke uitdagingen, maar klein genoeg om invloed te kunnen uitoefenen. De lijnen zijn kort en je hebt autonomie in je werk. De inhoud van het werk maakt dat jij samen met ons kunt bouwen aan de stad én aan jezelf!

Sociale contacten

Wij stimuleren laagdrempelige samenwerking en sociale betrokkenheid. De inrichting van ons Stadhuis is licht, ruimtelijk opgezet en nodigt uit tot samenwerking en ontspanning. Van open werkplekken, loungeruimtes, stilteruimtes, gebedsruimte en kolfkamer, tot het vergadercentrum met de modernste faciliteiten, passend voor iedereen.

Gunstig cao

Wij volgen de cao gemeenten. Naast je salaris heb je een Individueel Keuzebudget van 17,05% dat je inzet als extra salaris of extra verlof. Je bouwt een ABP-pensioen op, krijgt een reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding en -voorzieningen, vakantiedagen en verlofregelingen.

Jezelf ontwikkelen

Wij stimuleren een omgeving waarin jij niet alleen aan de stad, maar ook aan jezelf kunt bouwen. Wij gaan met je in gesprek over je ambities en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen zoals jouw eigen leerplatform. Jij voert de regie over jouw ontwikkelpad.

Mis jouw
droombaan niet!

Met een jobalert ben je altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures!